Samsung med abonnemang 2024


Stabila och användarvänliga mobiltelefoner är något som Samsung verkligen gjort sig kända för och numer är Samsungs Galaxymodeller en av de populäraste Androidmodellerna när det gäller smartphones.

Letar du efter en riktigt bra och stabil mobiltelefon som inte kommer att svika är en modell från Samsung helt rätt för dig. För att det ska bli enkelt för dig att hitta rätt har vi listat de bästa erbjudandena på mobiler från Samsung som säljs tillsammans med abonnemang.

Nya Samsungmodeller 2021

Samsung Galaxy S21 5G

Redan i januari 2021 kommer nya Samsung Galaxy S21 ut på marknaden. Den är den nya flaggskeppsmobilen från Samsung och kommer med spännande funktioner såsom kamera med tre olika objektiv, ultrasnabb skärm och möjlighet att filma i 8K. Den är dessutom redo för att kopplas upp på 5G-nätet.

Samsung Galaxy S21plus 5G

Även denna lite större version av Samsungs nyaste Galaxymobil dyker upp i januari. Den har samma smarta egenskaper som den mindre varianten och finns i färgerna silver, svart och violett.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Den absolut lyxigaste varianten av de tre nya Samsungmodellerna är Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Här får du, förutom tidigare nämnda egenskaper, en riktigt stor och generös skärm. Alla de nya modellerna är också utrustade med en skärm som anpassar sig efter ljuset så att användandet blir skonsamt för dina ögon.

Fördelar med att köpa mobiltelefon och abonnemang tillsammans

Pressade priser

Det finns idag ett stort antal mobiloperatörer som erbjuder mobiltelefoner som säljs tillsammans med abonnemang. Det gör att de olika operatörerna måste konkurrera med priserna för att locka till sig kunder, något som du som kund naturligtvis kan utnyttja. Det lönar sig alltså att inte teckna första bästa abonnemang, Undersök istället marknaden så att du får det bästa erbjudandet. Vi har gjort det enklare för dig att hitta rätt bland alla erbjudanden som finns tillgängliga genom att sålla ut de absolut bästa. Ta därför för vana att besöka oss innan du ska köpa en ny mobiltelefon för att få den till absolut bäst pris.

Möjlighet att köpa en nyare modell

Att köpa en mobiltelefon kontant är ofta en dyr affär som går på många tusenlappar. När du köper din telefon på avbetalning tillsammans med ett abonnemang blir det ofta skonsammare ekonomiskt eftersom du får en avbetalningsplan. Det gör att du kan ha råd att köpa en dyrare och nyare modell utan att det blir så påfrestande för plånboken.

Ofta fördelaktigare med abonnemang

När du väljer ett abonnemang får du vanligen mer för pengarna än vad du skulle ha fått med ett kontantkort. Det finns till exempel abonnemang med helt fri surf. På kontantkorten är surfen ofta begränsad och dessutom dyrare. I de flesta fall är det därför mer fördelaktigt att köpa din telefon tillsammans med ett abonnemang snarare än att köpa den kontant.

Så väljer du rätt mobilpaket

Ta hänsyn till dina samtals- och surfvanor

Pratar du mycket i din telefon, eller surfar du en hel del? Då är det antagligen inte en god idé att välja ett abonnemang med ett begränsat antal samtal eller en liten mängd surf. Trots att sådana abonnemang först kan verka som en bra affär blir de oftare dyrare i längden eftersom du måste köpa till extra surf och samtal. Välj istället ett abonnemang som matchar ditt användande.

Välj mobil efter funktion

När det gäller att välja rätt mobil kan du tänka på ungefär samma sätt som när du väljer abonnemang: Hur ser ditt mobilanvändande ut? Är en bra kamera viktigt för dig? Då bör du se till att telefonen har en sådan av hög kvalitet. Samsung Galaxymobiler hyllas ofta för sina fantastiska kameror, något som gör att det kan vara bra att välja en sådan. De nyaste modellerna har dessutom tre objektiv vilket gör att du kan fotografera ännu proffsigare. Ta även hänsyn till egenskaper som skärmstorlek och lagringsutrymme för att få en mobiltelefon som fungerar optimalt för dig.

Vi ger dig bästa erbjudandena 2021

Här hos oss hittar du alltid de senaste och mest fördelaktiga erbjudanden på mobiltelefon med abonnemang. När du besöker oss blir det enklare att sålla i det stora utbudet och du kan lätt hitta det där erbjudandet som blir en riktigt bra affär för dig.

Vilka är de nya Samsungmobilerna 2021?

Samsung har kommit ut med tre nya mobiler 2021. Dessa är: Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21 Plus 5G och Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Vilka är fördelarna med att köpa mobil tillsammans med abonnemang?

Ett abonnemang ger dig ofta mer för pengarna. Dessutom kan du betala av på din telefon i lugn och ro istället för att lägga ut en stor summa pengar genom att köpa den kontant.

Hur köper jag en ny Samsungmobil med abonnemang billigast?

Här hos oss hittar du de absolut bästa erbjudandena på mobiler plus abonnemang. Vi håller oss ständigt uppdaterade för att det ska bli enkelt för dig att hitta ett paket som matchar dina behov.


Redaktionen
Telefoner.nu